Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Nové stránky OÚ Hlinná – jak se vám líbí?

Zdravíme všechny příznivce a čtenáře příspěvků OÚ Hlinná na internetových stránkách hlinna.cz.

K dnešnímu dni jsme spustili nové stránky a zveřejnili veškerý obsah původních stránek ve zcela novém “kabátě”. A co všechno se změnilo?

  1. V první řadě dostaly stránky zcela nový vzhled, který je moderní a na úrovni nejlepších stránek ostatních obecních úřadů.
  2. Stránky jsou nyní dostupné na doméně hlinna.cz, kam byla rovněž přesměrována doména původní.
  3. Obnovili jsme oblíbenou službu upozorňování na nově uveřejňované příspěvky emailem, samozřejmě s možností zrušení odběru emailových zpráv, pokud je již do svých emailových schránek dostávat nechcete. To je možné jednoduchým kliknutím na odkaz, který je na konci každé rozesílané zprávy.
  4. Na stránkách nově najdete aktuální datum a kdo dnes a zítra oslaví svátek.
  5. Uveřejňované dokumenty jsou nově roztříděny do kategorií:
  • Úřední deska – dokumenty, které jsou vyvěšovány na úřední desce OÚ Hlinná.
  • Zprávy z regionu – Ostatní sdělení, jako např. Newsletter a oznámení, která nejsou uveřejňována na úřední desce.
  • Akce – oznámení o konání různých akcí v regionu včetně jejich termínů konání a řazení podle nich.
  • Galerie – Fotografie pořízené na akcích konaných v regionu.

Dokumenty všech kategorií jsou dále tříděny do rubrik a jsou archivovány, takže se k nim můžete kdykoli v budoucnu vracet nebo mezi nimi vyhledávat podle klíčových slov. Samozřejmě na stránkách také najdete informace, na které jste byli zvyklí na původních stránkách, jako je složení zastupitelstva, úřední doba, kontaktní údaje, aktuální počet obyvatel jednotlivých místních částí, počasí v regionu, informace z historie i současnosti regionu a další informace.

A teď jedna prosba na vás všechny. V případě, že máte nějaké dotazy, připomínky a návrhy k obsahu i vzhledu, obraťte se na administrátora prostřednictvím emailu admin@aps-web.cz, který vaše náměty přednese panu starostovi s návrhem řešení a odpovědi. Budeme rovněž vděční za vaše názory na podobu i obsah stránek na stejném emailu. Kopii emailů zašlete rovněž na email starosty urad@obec-hlinna.cz. Tento email zůstává i nadále stejný.

Skip to content